Σχολείο

Το Όραμα Μας

Σχολή Χατζήβεη - Σχολείο -Το Όραμα Μας - Η Αποστολή μας
  •  Να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, γεμάτο αγάπη και ασφάλεια, όπου θα περάσουν όμορφα και δημιουργικά χρόνια.
  •  Να προσφέρουμε πρωτοποριακό και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό έργο. Μέσα από την ομαδοκεντρική μάθηση, τη βιωματική εκπαίδευση, τη χρήση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας και την αξιοποίηση σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων να επιτυγχάνουμε υψηλούς μαθησιακούς στόχους.
  •  Να καλλιεργούμε ολόπλευρα τους μαθητές μας, προάγοντας την κριτική σκέψη, τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την καινοτομία, τη γόνιμη επικοινωνία.... περισσότερα
Σχολή Χατζήβεη - Σχολείο -Το Όραμα Μας - Η Φιλοσοφία μας

Τα παιδιά είναι το επίκεντρο της αποστολής μας

  •  Νοιαζόμαστε πρώτα για τα παιδιά μας και μετά για το αντικείμενο διδασκαλίας μας. Αγκαλιάζουμε κάθε παιδί με ξεχωριστό ενδιαφέρον.
  •  Με πίστη στον θεσμό της οικογένειας, συνεργαζόμαστε με τους γονείς προς όφελος των παιδιών.
  •  Μας ενδιαφέρει εξίσου η καλλιέργεια του χαρακτήρα και η εκπαίδευση στα γνωστικά αντικείμενα.
  • Η ασφάλεια των παιδιών μας αποτελεί καθημερινά πρώτη μας προτεραιότητα, όπως το ίδιο σκέφτεται κάθε γονιός για το παιδί του.

Θέλουμε τα παιδιά να αγαπούν το Σχολείο

Σχολή Χατζήβεη - Σχολείο -Το Όραμα Μας - Η Ιστορία μας

Όταν, με γρανιτένια θέληση και πίστη, η Μικρασιάτισσα Μερόπη Χατζήβεη ίδρυσε το 1933 τη Σχολή Χατζήβεη, έκανε πράξη το μεγάλο της όνειρο: ένα σχολείο που θα πρόσφερε στους μαθητές όχι μόνο γνώσεις, αλλά και αρχές. Το Σχολείο αυτό έμελλε να γίνει η ίδια η ζωή της και να το υπηρετήσει πιστά για 40 χρόνια.Το εκπαιδευτικό της όραμα συνέχισε επάξια ο γιος της, ο Στυλιανός Χατζήβεης. Μένοντας πιστός στις αρχές που θεμελιώθηκε το Σχολείο, έδωσε νέα ώθηση και εξέλιξη. ΄Έτσι, με τις ρίζες στην παράδοση και τα κλαδιά απλωμένα στην πρόοδο, διαμόρφωσε ένα Σχολείο με αγάπη, σεβασμό και αφοσίωση σε ό,τι... περισσότερα