Αρτοποιοί εν Δράσει

Σχολή Χατζήβεη - Αρτοποιοί εν Δράσει - 18/11/2022

 Με το σύνθημα «Τη διατροφή φροντίζω και το σώμα μου σωστά χτίζω» τα παιδιά την Τρίτη 8 Νοεμβρίου αφού ενημερώθηκαν για την διατροφική αξία  του ψωμιού ,τα δημητριακά και τους καρπούς που μπορούμε να παράξουμε αλεύρι ζύμωσαν και έψησαν το δικό τους ψωμί. Καλαμπόκι, σιτάρι, βρόμη, χαρούπι και αλεύρι ολικής άλεσης έδωσαν διαφορετικές εμπειρίες μέσα από την υφή και τη γεύση τους στα παιδιά.

Σχολή Χατζήβεη - Αρτοποιοί εν Δράσει - 18/11/2022
Σχολή Χατζήβεη - Αρτοποιοί εν Δράσει - 18/11/2022
Σχολή Χατζήβεη - Αρτοποιοί εν Δράσει - 18/11/2022