Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σχολείο | Σχολείο και Οικογένεια

Φύλαξη Μεσημέρι-Διακοπές

Σχολή Χατζήβεη - Σχολείο -Σχολείο και Οικογένεια - Φύλαξη Μεσημέρι-Διακοπές

Μεσημεριανή Φύλαξη

Θέλοντας να διευκολύνουμε τους γονείς που εργάζονται έχουμε δημιουργήσει τα τμήματα φύλαξης του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού από τις 2:00 μ.μ. έως τις 5:00 μ.μ.

Συγκεκριμένα οι μαθητές του Νηπιαγωγείου έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν με μια νηπιαγωγό στη τάξη τους παίζοντας παιχνίδια με τους συμμαθητές τους, ζωγραφίζοντας,  ή παίζοντας κουκλοθέατρο και ομαδικά παιχνίδια με τη δασκάλα τους μέχρι τις 4:00.

Στον ίδιο χρόνο οι μαθητές του Δημοτικού που παραμένουν στο τμήμα φύλαξης μπορούν να απασχοληθούν παίζοντας με τους συμμαθητές τους επιτραπέζια παιχνίδι στρατηγικής ή να ολοκληρώσουν τις εργασίες που έχουν για το σπίτι.

Στη συνέχεια είτε αναχωρούν με τα σχολικά είτε πραγματοποιούν ένα μισάωρο διάλειμμα στην αυλή και έπειτα συνεχίζουν το ελεύθερο παιχνίδι μέχρι τις 5:00 που μπορούν να αναχωρήσουν με τους γονείς τους.

Φύλαξη κατά τις Διακοπές

Τις ημέρες που το σχολείο παραμένει κλειστό αλλά δεν είναι αργία για τους εργαζόμενους γονείς, λειτουργεί στο σχολείο τμήμα φύλαξης όπου υπάρχει η δυνατότητα να απασχοληθούν τα παιδιά δημιουργικά παίζοντας με τους συμμαθητές τους προκειμένου να μην αναγκαστούν οι γονείς να ζητήσουν άδεια από την εργασία τους.

Καλοκαιρινή Φύλαξη Νηπιαγωγείου

Για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου λειτουργεί τμήμα φύλαξης μετά τις 15 Ιουνίου που κλείνουν τα σχολεία και για 3 εβδομάδες.