Ειδήσεις /
Γλυκιές Αλχημείες Αμυγδάλου
Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 οι μικροί μαθητές, με αφορμή τη θεματική ενότητα «Η Αμυγδαλιά», έφτιαξαν μία πεντανόστιμη αμυγδαλόπιτα στα πλαίσια της βιωματικής εκπαίδευσης. Τα παιδιά παρατήρησαν ένα ανθισμένο κλαδί αμυγδαλιάς και διάφορες μορφές του αμυγδάλου μέχρι να αξιοποιηθεί σαν αρωματικό σε παραπροϊόντα αμυγδάλου ή ως βρώσιμο υλικό σε είδη διατροφής.Οι μικροί μαθητές διάβασαν τα υλικά, συνεργάστηκαν και εφάρμοσαν τη συνταγή με μεγάλη επιτυχία κάνοντας το σχολείο να μοσχομυρίσει. Στη συνέχεια γεύτηκαν το δημιούργημά τους..