Μεσογειακή Διατροφή- Μικροί Αρτοποιοί

Σχολή Χατζήβεη - Μεσογειακή Διατροφή- Μικροί Αρτοποιοί - 4/12/2019

Σαν μικροί αρτοποιοί οι μαθητές του Νηπιαγωγείου την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 κοσκίνισαν αλεύρι, ζύμωσαν και έψησαν ψωμί σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν τη θρεπτική αξία του ψωμιού στη μεσογειακή διατροφή. Στη συνέχεια το απόλαυσαν με πάστα ελιάς, ελιές, ντομάτα, λάδι και ρίγανη.

Σχολή Χατζήβεη - Μεσογειακή Διατροφή- Μικροί Αρτοποιοί - 4/12/2019
Σχολή Χατζήβεη - Μεσογειακή Διατροφή- Μικροί Αρτοποιοί - 4/12/2019
Σχολή Χατζήβεη - Μεσογειακή Διατροφή- Μικροί Αρτοποιοί - 4/12/2019