Ειδήσεις /
Aπό το Σιτάρι στο Ψωμί!
Σήμερα 2 Νοεμβρίου 2017 οι μικροί γεωργοί πήραν το ρόλο του αρτοποιού. Με απλά υλικά αλεύρι, αλάτι και νερό οι μαθητές του νηπιαγωγείου ζύμωσαν με τον παραδοσιακό τρόπο ψωμί. Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τη βοήθεια της τεχνολογίας έβαλαν σε λειτουργία έναν αρτοπαρασκευαστή αφού διάβασαν πρώτα τη συνταγή στον πίνακα.Κατόπιν έμαθαν για τη διατροφική αξία του ψωμιού και τη θέση του αλευριού στην πυραμίδα της διατροφής .Τέλος γεύτηκαν τους καρπούς των κόπων τους δηλαδή το ψωμί.